Pressehåndtering

Pressehåndtering

 

 

Presseovervågning

Pressemeddelelser

Krisehåndtering

Medietræning

Tekstskrivning

Debatindlæg

Som uddannet journalist kan jeg hjælpe dig med håndtering af forskellige dicipliner inden for pressearbejde.

Gennem kontakt til pressen kan jeg hjælpe dig med at skabe synlighed og omtale af din virksomhed og dine aktiviteter.

Skulle situationer opstå, hvor pressen viser interesse for din virksomhed, kan en korrekt håndtering være helt afgørende for, hvordan historien udvikler sig. Jeg kan hjælpe dig med at komme sikkert igennem en interesse fra pressen.

Min erfaring med pressearbejde stammer fra en årrække hos DR og som politisk assistent fra Christiansborg.

Case

Under Folketingsvalget i ´22 har jeg hjulpet Tilde Holch Duedahl med hendes valgkamp. Målet var blandet synlighed i medierne og opsætning og drift af SoMe kanaler. 

“Jeg har været utrolig glad for at arbejde sammen med Tonny, da han med hans erfaring har kunnet hjælpe og rådgive mig på rigtigt mange områder, som folketingskandidat.

Vores samarbejde startede med, at vi lavede en række film og vi fik styr på alt omkring SoMe, som indebar korrekt opsætning af de sociale medier, Google add, hjemmeside mv.

Dertil brugte jeg løbende Tonny, som rådgiver omkring læserbreve, medier i det hele taget, hvad er oppe i tiden og hvordan mine opslag på fb og instagram agerede i befolkningen.

Med Tonny som samarbejdspartner, var jeg hele tiden var up-to-date. Tonny er rigtig rar at arbejde sammen med og var lynhurtigt til at læse, hvordan jeg var som person og fik derfor alt rettet ind efter, hvordan jeg ønskede at køre min valgkamp og hvad netop jeg havde brug for.

Jeg kan stærkt anbefale Tonny til andre og vil uden tvivl benytte mig af Tonny i mit fremtidige politiske arbejde”.

Tilde Holch Duedahl

Folketingskandidat